ДАН ORACLE АКАДЕМИЈЕ

Уобичајен

У Београду је 15. априла 2016. године у хотелу Crowne Plaza одржан Oracle Academy Day. Ова годишња конференција Oracle Академије првенствено је била намењена професорима, асистентима и наставницима информатике и сродних предмета, као и менаџменту образовних институција.

WP_20160415_004

Конференцију је отворио Клод Коларо, директор Oracle Академије за Србију и Црну Гору. Он је кроз веома занимљиво предавање објаснио значај информационих технологија за савремено друштво, наглашавајући потребу изучавања програма које нуди Академија. Такође је био отворен за питања која су занимала присутне професоре.

WP_20160415_003

Затим је Љиљана Кркић, национални менаџер Oracle Академије за Србију, Црну Гору и Бугарску детаљно објаснила који програми су нам доступни, под којим условима их можемо користити и која је улога нас професора информатике у томе.

WP_20160415_005

У другом делу конференције је Душа Вуковић предавач у Oracle Академији дала практична упутства и савете како да се ови програми користе на редовним часовима или додатној настави и како ученици могу добити међународно признате сертификате.

Била је ово врло успешна конференција.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s